1

I've been working on a project for while but today when I opened it I found out there's no sound coming out of the Fl Studio and also there's a exclamation point on asio4all icon on the taskbar. I really don't know the problem, if someone could tell me what is wrong with it i would really appreciate the help.enter image description here

8
  • 2
    Have you tried turning... uninstalling and reinstalling the ASIO drivers? It's a pretty common problem with FL Studio (I encountered it at least 2 times in the good olde days). Modern versions of FL Studio come with their own rendition of the ASIO driver, why don't you try to change the settings to use them? – Pyromonk Mar 15 '20 at 11:02
  • @Pyromonk I just reinstalled the ASIO driver but it didn't make a difference. and i also tried the FL studio Asio but it's not working either. But you know when I open a new project there's no problem but with this current project ASIO driver is not working 😔 – shm_m Mar 15 '20 at 17:02
  • 1
    Have you tried checking CPU load and closing down everything (like browsers and Steam) besides FL? What about the master channel? Does it receive input and produce output? What about increasing ASIO buffer size? This and that might help solve the issue. You could also try uploading the project somewhere, so that I can take a look at it on my system (if you feel that option is safe). – Pyromonk Mar 16 '20 at 2:25
  • @Pyromonk this the project : workupload.com/file/6ZqpnccQ – shm_m Mar 16 '20 at 8:59
  • I've downloaded the archive, so you can take it down if you don't want anyone else to have access to it. – Pyromonk Mar 16 '20 at 9:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.